A művészről és a fotókról

A nevem Kékesi Dániel. Útifotósként és építészeti fotósként dolgozok. Amennyiben szeretné felvenni velem a kapcsolatot, kérem használja a Kapcsolat linket a lap tetején.

Már gyerekkoromtól kezdve lenyűgözött a National Geographic magazinban látott képek szépsége, a mögöttük álló kreativitás, tehetség és technika. Abban az időben határoztam el, hogy fényképész leszek. Bár immár tizennyolc éve fényképezek, képeim jelentős részét az elmúlt hét évben készítettem. Specialitásom a dokumentarista útifotó, valamint az építészeti/beltéri fotográfia, de bármit szívesen fényképezek, amiben fantáziát látok.

Ez a weboldal mutatja be munkáim legjavát. Azok számára készült, akik értékelik a szép képeket, a művészi látásmódot és akár az Interneten, akár kiváló minőségű nyomatok formájában szeretnék élvezni a világ legszebb tájait. Ezen felül stock fotó szolgáltatást is biztosítok.

Az oldalon található összes kép 2002. után készült. Ez volt az a pillanat, amikor elég biztosnak éreztem tudásom, hogy munkáimat már a nyilvánosság előtt is megmutassam. Az első év képei diára készültek, de egy esztendőre rá teljesen digitális eljárásra váltottam. A képek Nikon felszereléssel készültek.

Amennyiben kérdése van, kérem forduljon hozzám bizlommal. Kellemes időtöltést kívánok a fényképeimhez.

Kékesi Dániel